در هیچ نقطه ایران تولید مرغ ارگانیک نداریم 954 بازدید

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه از مردم خواست به هر محصولی برچسب ارگانیک نزنند. دکتر نادر پرور اظهار کرد: متاسفانه مردم فکر می‌کنند هر محصولی که به شیوه بومی تولید شود و در شرایط طبیعی به دست آید ارگانیک است، در حالیکه محصولات ارگانیک شرایط تولید خاصی دارند. وی ادامه داد: گاهی مردم فکر می‌کنند مرغ، شیر یا گوسفندی که در روستا تولید می‌شود ارگانیک است، در حالیکه در روستاها هیچ نظارتی بر تولید آنها وجود ندارد. مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه مرغی که در روستا پرورش می‌یابد از هرچیزی حتی از زباله‌ها هم تغذیه می‌کند، افزود: مردم این مرغ بومی را ارگانیک می‌نامند و آن را به مرغ بهداشتی که در کشتارگاه‌ها تولید می‌شود ترجیح می‌دهند. پرور با تاکید بر اینکه ما در هیچ نقطه ایران تولید مرغ ارگانیک نداریم، یادآور شد: مرغ ارگانیک حتی باید از اکسیژن بدون آلودگی تنفس کند و فراهم کردن چنین شرایطی بسیار دشوار است. ما فقط مراکز تولید مرغ سبز یا مرغ بدون آنتی‌بیوتیک داریم که آن هم شرایط تولید خاص خود را دارد و ریسک کار بسیار بالا است. مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: برای مثال در سال گذشته در استان کرمانشاه تولید 40 هزار قطعه مرغ که قرار بود بدون آنتی‌بیوتیک پرورش یابند نتوانستند پروانه بگیرند. در سال جاری نیز تاکنون 45 هزار و 700 قطعه مرغ سبز در استان تولید شده و 20 هزار قطعه دیگر هم در چرخه تولید هستند که به زودی وارد بازار می‌شوند.